♥Green.Iris♥ Admin
| Subiect: Inger negru Mar Oct 26, 2010 1:36 am | |
| Ingerul negru Ea, chipul cu trasaturi de portelan si pielea alba... Aripile-i negre imbraca orasul tacut ,iar ochii ei strajuiesc felinarele vechi, slipind cenusiu la fiecare fascicul de lumina. Cine este ea, fantasma noptii tarzii? Nu e nimeni, ci nimic. Este soapta singuratica ce nu moare niciodata, ci traieste veacuri fara sa priveasca mormintele morbide. De ce ar avea nevoie de ele? Este nemuritoare, vesnica... Este fiica zeilor greci ce au pierit, lasand-o in urma. Seara de seara ,vegheaza capataiul cerului ,sarutandu-l fara sa-l atinga, mangaindu-l fara sa poata macar ajunge la el, plangand peste petalele trandafirilor ofiliti de vreme. Doar vantul ii alina soarta zbuciumata de flacarile nepopulatiei inconjuratoare. As vrea sa o pot imbratisa, pe ea... Sa ii pot incalzii mainile mici si albe si obrajii fara culoare. Sa imi pot trece degetele prin parul moale si sa ii pot spune... Nu esti singura. Iar zambetul ei mi-ar fi de ajuns sa stiu ca plasmuirea mea ,este de fapt tot ce isi dorea.
Pentru tine | |
|