La orele astea, de obicei este periculos.In suburbii, strazile sunt periculoase.Drogurile sunt la ordinea zilei, iar bataile se extind atat de repede, incat ajung in spital oameni nevinovati.
-Hei pustiule!Ce zici de un joint micut.Hai ca nu e scump.
-Nu mersi.
-Hai mai...Iti fac reducere daca vrei.
Ma uit mai atent la fata barbatului din dreapta mea si scot un sunet tamp.
-Pfm.Nici eu nu stiu de ce am facut asa.De uimire sau din dezgust.Respectivul era un fost coleg si amic, de care nu mai auzisem de ceva vreme.Bine.Hai da-mi odata punguta aia si ia-ti banii.
-Ia ,si spunand asta fuge repede cu banii pe care tocmai ii dadusem.
Imi bag in buzunar drogurile si plec mai departe.Firar.Daca ma prinde politia cu asta, imi iau adio de la cariera de sportiv.Nu mai apuc sa imi termin nici un gand ,ca vad intrarea in club.
Maresc pasii si in cateva momente sunt deja in mijlocul unui grup de oameni ciudati.Nu am mers intr-un club pentru `cei ca mine`.E un club normal, bine cunoscut in partile astea.Aici rar intra copoii, asa ca sunt in siguranta orice as face.Chiar daca s-ar crede ca asa e periculos, nu e asa.Cel putin la suprafata.Il cunosc pe proprietarul cocioabei asteia.Au jos un subsol total diferit de camera de sus.Acolo totul se incinge mai mult decat oriunde.
-Hei frate!in spatele meu apare Bruce.Am urat intotdeuna numele lui.El e mic de inaltime si de culoare, dar ai lui i-au pus numele asta din cauza unor rude, dupa mine, inapoiate mintal.
-Salut.
-Hai nu faci o vizita cu mine pana jos?
-Bruce frate, o am pe sormea pe urme.Nu pot sa merg acolo.Ea sigur v-ar duce in carcera imediat, spun eu si rad tare.
-Aileen inca nu s-a inteles?
-As vrea eu.Da` sti ceva?Am chef de distractie.Pana la urma aveti si acolo muzica.
-Si inca cum.De o cursa ce zici?
-Nu ma bag.
-Ok ok da` avem niste masini noi ,superbe frate!
-Sigur sunt furate.
-Hop hop.Se zice imprumutate.In fine.Hai ca intarzii la petrecerea cea mare.
Merg cu pitic pana scarile bifurcate.Aici el o ia pe o parte ,iar eu pe alta.Cobor si dau de usa ascunsa de culoare ,in perete.Apas clanta si imediat mirosul de alcool si tutun ma izbeste.
Aici muzica este mult mai tare ,iar boxele sunt atat de mari incat fetele au loc sa danseze destul de extins.
Piticu` vine in in urma lui cu Leon, patronul clubului.
-Salut.
-Aha. Vrei sa bem un pahar?Am si cocaina daca vrei.
-Un pahar de bautura accept, dar cocaina las-o pe mai tarziu.
Ne facem loc prin multime, pana ajungem la bar.
-Doua pahare de whisky! Ce ai mai facut Mike?
-Am muncit din greu.Am avut o multime de concursuri si astea nu se castiga singure.
-Prietene, te strofoci prea mult.Inainte o faceai de placere.Acum parca o faci doar pentru bani.
-Am nevoie Leon.Aileen munceste si ea.S-a angajat ca profesoara.
-De ce nu a venit la mine?Sti bine ca o ajutam.
-Ca in trecut?Mai bine lasa asa.
-Nu mai aduce vorba de aia.Sti bine ca a meritat-o!
-Ce sa merite frate?
-Te las singur.Au venit Ordenii.
Ordenii sunt un grup de mafioti ascunsi.Putin stiu de ei si au comis mai multe crime decat oricine.Ii iau un mic comision lui Leon pentru ca nu se ating de local.
Par ca au o discutie aprinsa.
Paharul meu de whisky e aproape gol ,iar capul ma doare ingrozitor.
-Barman!Vreau un gin.
-Imediat.
Muzica devine deranjanta ,iar tamplele imi `trepideaza`.Nu mai astept sa imi aduca comanda si plec.
Ajung acasa mai degraba mort decat viu si intru din nou in camera mea.Ma trantesc
obosit si plin de nervi, cautandu-mi o pereche de pijamale cat mai aproape de mine.
Aud de undeva de sus-probabil vecinul meu putin mai in varsta ca mine- o melodie
infernala, daca foarte tare.Probabil ca i-o punea nevestei lui cu sapte ani mai mica decat
el.In cateva secunde se aud si gemetele ei.Nu pot sa o faca si ei mai incet?Ma doare capul..
Ma imbrac cu ce vad prin lumina difuza ce intra pe geam si ma culc.Maine e o noua
zi.Sper ca aceea sa nu fie ca asta.
He he.De next-ul viitor deja inram in aria pe care nu ati citit-o inca!