Razi in voie la lumina neonului si fa-ti oricand prieteni noi!
 
AcasaAcasa  CalendarCalendar  FAQFAQ  MembriMembri  GrupuriGrupuri  InregistrareInregistrare  ConectareConectare  

Distribuiţi | 
 

 Higurashi no naku koro ni kai

In jos 
AutorMesaj
♥Green.Iris♥
Admin
avatar

Mesaje : 152
Data de înscriere : 19/06/2010
Varsta : 23

MesajSubiect: Higurashi no naku koro ni kai    Sam Iul 03, 2010 2:05 am

Daca nu va place horror nu te uita....:-p
Higurashi no naku koro ni (în japoneză ひぐらしのなく頃に, textual „Când plâng cicadele”) este o serie de romane audio japoneze produse de 07th Expansion. Seria gravitează în jurul unui grup de prieteni şi a întâmplărilor ciudate care se petrec în satul în care locuiesc ei. Primul joc al seriei, Onikakushi-hen, a fost lansat pe 10 august, 2002 iar ultimul din seria pentru PC, Matsuribayashi-hen, a fost lansat pe 13 august, 2006. Cu scopul de a dezvolta povestea, pe lângă conceptul original, au mai fost adăugate noi planuri narative în manga şi jocuri video pentru PlayStation 2 şi Nintendo DS.

În scurt timp, seria a devenit foarte populară, astfel fiind creeate o serie de CD-uri audio drama; primul, bazat pe ”Onikakushi-hen”, fiind lansat în mai 2005.[1] Adaptarea manga a jocurilor a început cu opt mangaka lucrând separat la câte unul din multiplele planuri narative, sfârşind cu publicarea acesteia de editurile Square Enix şi Kadokawa Shoten. Manga a fost licenţiată pentru limba engleză în America de Nord de către editura Yen Press, sub numele ”Higurashi When They Cry” şi va lansa primul volum în noiembrie 2008. După lansarea volumelor manga în Japonia, două serii anime au fost produse de studioul japonez Studio Deen în 2006 şi 2007; o a treia serie, a fost confirmată pentru decembrie 2008.[2][3][4] Prima serie anime în engleză a fost licenţiată de Geneon sub numele ” When They Cry – Higurashi”,[5] dar a devenit nedisponibilă din cauza hotărârii corpotaţiei Geneon Entertainment de a oprii vinderea acesteia pe piaţa anime din America. Pe 3 iulie, 2008, Geneon Entertainment şi Funimation Entertainment au căzut de acord cu distribuirea anumitor serii anime, inclusiv ”Higurashi”. De asemenea, un film bazat pe această serie, regizat de Ataru Oikawa, a avut premiera în Japonia în mai 2008.[6]

Cuvântul higurashi este numele unei specii de cicadă, Tanna japonensis.[7] „Naku” poate însemna atât „a face zgomot” (鳴く), referindu-se în special la sunetele produse de insecte, păsări sau alte organisme decât oamenii, cât şi „a plânge” (泣く). Conform creatorului acestei serii, Ryukishi07, titlul oficial conţine caracterul „na” scris cu roşu (な).[8] Scrierea sa cu un caracter kana în loc de kanji permite ambele interpretări.
În ”Higurashi no Naku Koro ni” există şase personaje principale care apar în aproape fiecare scenariu. Protagonistul seriei este Keiichi Maebara, un tânăr care s-a mutat recent în Hinamizawa cu familia lui, şi a început să se adapteze vieţii în provincie. Datorită carismei sale, acesta îşi face uşor prieteni.

Una din cele mai bune prietene ale lui este o fată de aceaşi vârstă, numită Rena Ryugu. Ea, asemenea lui, este nouă în Hinamizawa, aceasta întorcându-se din Ibaraki cu un an înainte de începerea poveştii. Aceasta are o obsesie pentru lucrurile care le consideră drăguţe—în general, ceilalţi nu sunt de aceaşi părere cu ea-- şi de obicei caută asemenea lucruri în groapa de gunoi a satului pentru a le aduce acasă. Înainte de a-l cunoaşte pe Keiichi, Rena a fost prietenă cu o fată cu un an mai mare decât ea, numită Mion Sonozaki, care este privită ca lidera grupului şi a clubului din care fac parte. Mion este băieţoasă, ţinând ascunsă partea sa feminină. Mion are o soră geamănă, Shion, care locuieşte în apropierea satului Okinomiya.

În club mai sunt şi alte fete mai tinere decât Keiichi,Mion şi Rena. Una din ele este Satoko Hojo, o fată deşteaptă foarte pricepută în a monta capcane şi a juca jocuri cu prietenii ei. Ea are o personalitate energică şi răutăcioasă, dar ascunde un trecut plin de traume. Satoko de asemenea a avut un frate mai mare nimit Satoshi. Prietena ei, Rika Furude, este descrisă de săteni ca fiind moştenitoarea templului din sat. În ciuda vârstei, Rika este uneori foarte înţeleaptă.
[modifică] Personajele principale

Keiichi Maebara (前原 圭一 Maebara Keiichi)

Vocea: Sōichirō Hoshi (Japoneză), Grant George (Engleză), Goki Maeda (Film)

Keiichi este protagonistul primul trei planuri ”întrebătoare”. Fiul unui artist celebru, familia lui s-a mutat recent în Hinamizawa după un eveniment care a avut loc în oraşul lui natal. Datorită carismei şi talentului său de a vorbi, îşi face repede prieteni şi devine popular în sat. Mai târziu, în planurile ”Onikakushi-hen” şi ”Tatarigoroshi-hen”, acesta devine paranoic şi ajunge să ucidă; totuşi, puterea sa interioară şi credinţa în prietenii lui pe care le-a dobândit în celelalte planuri ajută la elucidarea misterului. Când a avut nevoie de o armă a folosit vechea bâtă de baseball a lui Satoshi.

Rena Ryugu (竜宮 レナ Ryūgū Rena)

Vocea: Mai Nakahara (Japoneză), Mela Lee (Engleză), Airi Matsuyama (Film)

Rena este o fată care s-a mutat din Ibaraki în Hinamizawa cu un an în urmă şi este în aceaşi clasă ca şi Keiichi. Ea are o obsesie pentru lucruri care le consideră drăguţe—de obicei, acele lucruri nu sunt considerate drăguţe şi de alţii. Din când în când, ea se duce la ”vânătoare de comori” la groapa de gunoi a satului, unde caută lucruri ”drăguţe” pe care le colecţionează. Ea are un obicei de a repeta cuvintele de la capătul propoziţiilor, cel mai cunoscut exemplu fiind ”kana? kana?” (かな? かな? Lit. ”Mă întreb? Mă întreb?”), iar când găseşte ceva drăguţ ”Haū! Omochikaerī!” (はぅ〜! お持ち帰りぃ〜! Lit. "Haū! Vreau să-l iau acasă!"). Din descrierea făcută de Mion, Rena este foarte drăguţă ea însăşi, dar poate deveni foarte înfricoşătoare când este mânioasă. Când a avut nevoie de o armă a folosit un satâr pe care la găsit la groapa de gunoi (în anime). Numele ei real se dovedeşte să fie Reina (礼奈).

Mion Sonozaki (園崎 魅音 Sonozaki Mion)

Vocea: Satsuki Yukino (Japoneză), Kelli Kassidi (Engleză), Rin Asuka (Film)

Mion este colega cea mai înaintată ca vârstă a lui Keiichi, astfel, ea este lidera clasei şi a grupului. Ea îl respectă pe Keiichi ca pe un prieten, dar şi un rival(mai târziu, fiind precizat că îl iubea). Aceasta se comportă ca un băiat şi îşi spune ”oji-san”( Lit. ”bărbat bătrân”), dar are şi o parte feminină. Ea este singurul personaj care nu a fost afectat de paranoia. Numele ei real este Shion şi a fost a doua născută în familie, dar din cauza faptului că ea şi sora ei schimbau locurile de la vârste fragede, ea a fost confundată cu Mion.

Shion Sonozaki (園崎 詩音 Sonozaki Shion)

Vocea: Satsuki Yukino (Japoneză), Kelli Kassidi (Engleză)

Shion este sora geamănă a lui Mion, care locuieşte în Okinomiya. În ciuda personalităţilor diferite, ea şi Mion adesea schimbă locurile. Prima schimbare a avut loc când ele era foarte mici. Înainte de a fi tatuat simbolul ”oni”, pe sora mai mare, ea a fost confundată cu Shion, sora mai mică, ceea ce înseamnă că ea s-a născut ca Mion Sonozaki, sora mai mare. De atunci, Mion şi-a schimbat identitatea în Shion. Ea a fost trimisă la o şcoală privată, dar a plecat de acolo şi s-a întors să trăiască în apropierea oraşului natal, unde locuia cu Kasai. În ciuda celor întâmplate, ea a rămas prietenă cu Mion. Ea a fost îndrăgostită de Satoshi şi dă vina pe Cele Trei Familii din Hinamizawa pentru dispariţia lui în ”Watanagashi-hen” şi ”Meakashi-hen”; asta, şi personalitatea demonică şi sadică pe care o manifestă la supărare, o înping la comiterea crimelor. Aceasta lucrează ca o chelnăriţă la restaurantul ”Angel-Mort” şi este asistenta manager-ului de la ”Hinamizawa Fighters little League team”.

Satoko Hojo (北条 沙都子 Hōjō Satoko)

Vocea: Mika Kanai (Japoneză), Minx Lee (Engleză), Erena Ono (Film)

Satoko este una din colegele de clasă ale lui Keiichi. Ea are un fel mai diferit de a vorbi, terminând tate propoziţiile cu ”-wa”. În ciuda vârstei, ea este foarte puternică şi foarte pricepută în a întinde capcane. Deşi Satoko are o personalitate energică şi răutăcioasă în timpul evenimentelor clubului, ea ascunde un trecut plin de traume; părinţii ei au murit într-un accident, ea a fost abuzată de părinţii adoptivi (unchiul şi mătuşa ei), iar fratele ei, Satoshi, a dispărut. Totuşi, în ”Matsubayashi-hen”, Irie sugerează că ea şi-a omorât părinţii, această neînţelegându-se bine cu ei. Deşi îi este foarte dor de Satoshi, ea crede că acesta se va întoarce dacă ea va fi puternică, iar la un moment dat, ajunge să-l considere pe Keiichi noul ei ”nii-nii” (formă drăguţă de la ”frate mai mare”), iar pe Shion ”nee-nee”.

Rika Furude (古手 梨花 Furude Rika)

Vocea: Yukari Tamura (Japoneză), Rebecca Forstadt (Engleză), Aika (Film)

Rika este personajul principal din ”Minagoroshi-hen”. Ea este în aceaşi clasă ca şi Satoko, şi o foarte bună prietenă de-a ei, cele două locuind în aceaşi casă. Ea este prezentată de săteni ca moştenitoarea templului şi joacă rolul de ”miko” la festivalul Watanagashi. Ea a fost lidera casei Furude de când au murit părinţii ei, dar rar se duce la adunările satului din cauza vârstei. Ea nu vorbeşte mult, dar îi place să zică cuvinte fără sens ca ”mi-” şi ”nipa-” iar de obicei termină enunţurile cu ”-nano desu”. Ei îi place să descrie evenimente folosindu-se de efecte sonore, de exemplu ”Maşina mergea ‘nya nya’ şi ‘Scritch scritch’ “ sau spune ”Clap!Clap!Clap!” când aplaudă.

Hanyū Furude (古手羽入 Furude Hanyū)

Vocea: Yui Horie

Hanyū este misterioasa ”studentă transferată” din ”Matsuribayashi-hen”. Ea are o pereche ce coarne pe cap (totuşi, nimeni nu observă şi nu le menţionează). De fapt, ea a fost vizibilă pentru Rika toată viaţa ei, dar doar în ”Matsuribayashi-hen” şi ”Miotsukushi-hen” ea interacţionează şi cu alte persoane. Asemenea multor altor personaje, aceasta devine înspăimântătoare când este mânioasă. Ea este cea responsabilă pentru repetarea lunii iunie din 1983, pe care a creat-o cu scopul de a o salva pe Rika de la moarte. Ea este foarte supusă, iar de obicei când este emoţionată face un zgomot ca ”Au,au,au,au…”. Aceasta detestă alcolul şi kimchi. Rika de obicei se referă la ea ca ”Oyashiro-sama” când vorbeşte cu alte personaje dar nu se gândeşte la ea ca la Oyashiro-sama, ci ca pe o prietenă.
Subiectul
Shirakawa, Gifu

”Higurashi no Naku Koro ni” are loc în iunie 1983, într-un sat fictiv numit Hinamizawa (雛見沢)(bazat pe satul Shirakawa, Gifu),[10][11] care are o populaţie de aproximativ 2000 de locuitori. Personajul principal, Keiichi Maebara, se mută în Hinamizawa şi devine prieten cu noile colege de clasă, Rena Ryugu, Mion Sonozaki, Rika Furude şi Satoko Hojo. Keiichi se alătură grupului lor care ţinea activităţi după şcoală, de obicei jocuri. Hinamizawa pare un sat normal şi liniştit pentru Keiichi. Totuşi, pacea se termină după încheierea festivalului Watanagashi, un festival care comemorează zeul satului, Oyashiro-sama. Atunci Keiichi află că în fiecare an, timp de patru ani, în noaptea festivalului, o persoană este ucisă iar alta dispare. După scurt timp, Keiichi devine tot mai captivat de evenimentele ciudate care se petreceau în noaptea festivalului Watanagashi şi de Oyashiro-sama. În fiecare plan narativ, el sau unu din prietenii lui devin paranoici, iar o crimă este comisă.
[modifică] Planuri narative

În jocul ”Higurashi”, există numeroase ”planuri narative”, numărul original a fost de opt, iar acestea erau împărţite în planuri ”întrebătoare” şi planuri care conţineau răspunsul. Planurile care conţin răspunsul recapitulează în general evenimentele petrecute în planul ”întrebător” care îi corespunde, dar dintr-o perspenctivă diferită, schimbănd protagonistul pentru a elucida misterele şi a veni cu concluzii diferite.
[modifică] Planuri ”întrebătoare”

Primele patru jocuri ale seriei au fost menite pentru a introduce jucătorul în lumea în care se petrece povestea. Aceste planuri nu au un răspuns concret, astfel lăsând jucătorul să-şi formeze propriile opinii în legătură cu răspunsul.

Onikakushi-hen (鬼隠し編 Spirited Away by the Demon Chapter),(Lansarea:10 august 2002)

Acest capitol introduce jucătorul în lumea ”Higurashi no Naku Koro ni”. Jucătorului îi este prezentată viaţa liniştită din Hinamizawa, clubul şi prietenia personajelor principale. Totuşi, lucrurile se schimbă în rău după festivalul Watanagashi, când Keiichi decoperă că prietenii lui îi ascund anumite lucruri. Capitolul o prezintă pe Rena Ryugu ca personaj negativ.

Watanagashi-hen(綿流し編 Cotton Drifting Chapter),(Lansarea:29 decembrie 2002)

Până la acest capitol, jucătorul este deja obişnuit cu viaţa din Hinamizawa. Încă o dată, capitolul începe inocent, fetivalul Watanagashi marcând din nou începutul evenimentelor sinistre în Hinamizawa. Un blestem antic loveşte, iar nişte surori nu sunt ceea ce par. Shion Sonozaki îşi face pentru prima dată apariţie, pe când Mion Sonozaki este văzută ca personajul negativ.

Tatarigoroshi-hen(祟殺し編 Curse Killing Chapter),(Lansarea:15 august 2003)

”Tatarigoroshi-hen” este mai lung decât capitolele anterioare, şi este considerat cel mai deprimant şi derutant. Keiichi încearcă să-şi ajute prietenii, dar tot mai mulţi oameni mor, arătând că nu este singurul implicat. De această dată, accentul este pus pe Satoko Hojo care este prezentată ca ”victimă”. În ciuda intenţiilor bune, Keiichi Maebara este considerat personajul negativ.

Himatsubushi-hen(暇潰し編 Time Wasting Chapter), (Lansarea: 13 august 2004

Acest capitol se desfăşoară cu cinci ani înainte de celelalte trei. Spre deosebire de celelalte, acest capitol este prezentat prin ochii lui Mamoru Akasaka, un poliţist tânăr din Tokyo care vine în Hinamizawa pentru a investiga răpirea nepotului unui politician. La scurt timp, acesta devine implicat în misterele din Hinamizawa.
[modifică] Planuri care conţin răspunsul

”Higurashi no Naku Koro ni Kai” (ひぐらしのなく頃に解 When Cicadas Cry Solutions) formează planurile care conţin răspunsul. Ultimele patru jocuri ale seriei, care, spre deosebire de prima jumătate, sunt menite să răspundă întrebărilor prezentate în planurile ”întrebătoare”. Aceste planuri pot fi considerate ”soluţii” pentru prima serie.

Meakashi-hen(目明し編 Eye Opening Chapter), (Lansarea: 30 decembrie 2004)

Soluţia pentru ”Watanagashi-hen”. ”Meakashi-hen” constă în repovestirea evenimentelor din ”Watanagashi-hen” văzute prin ochii lui Shion Sonozaki. În acest capitor, este prezentatul motiv al crimelor—o iubire pierdută.

Tsumihoroboshi-hen(罪滅し編 Atonement Chapter), (Lansarea: 14 august 2005)

Soluţia pentru ”Onikakushi-hen”. Spre deosebire de ”Meakashi-hen”, povestea din ”Tsumihoroboshi-hen” este cu mult mai diferită decât cea din planul ”întrebător”. Rena trăieşte o întâmplare asemenea lui Keiichi în ”Onikakushi-hen”, devenind distructvă. Acesta este primul capitol cu final fericit, deşi unele elemente se dovedesc a fi sinistre.

Minagoroshi-hen(皆殺し編 Massacre Chapter), (Lansarea: 30 decembrie2005)

”Minagoroshi-hen” pare să fie soluţia pentru ” Tatarigoroshi-hen”; totuşi, este răspunsul pentru multe mistere din prima serie. Este povestit din perspectiva lui Rika Furude. Iar cel mai important, identitatea criminalului este prezentată.

Matsuribayashi-hen(祭囃し編, Festival Accompanying Chapter), (Lansarea: 13 august 2006)

În ”Minagoroshi-hen”, criminalul a fost prezentat. De această dată personajele principale trebuie să-l învingă pe vinovat, să obţină miracolul, şi să treacă de bariera de iunie 1983.
[modifică] Planuri suplimentare

Trei planuri suplimentare au fost incluse în ”Higurashi no Naku Koro ni Rei” (ひぐらしのなく頃に礼 When Cicadas Cry Gratitudes). ”Higurashi no Naku Koro ni Rei” a fost lansat pe 31 decembrie 2006.

Saikoroshi-hen(賽殺し編 Dice Killing Chapter)

”Saikoroshi-hen” este epilogul lui ”Matsuribayashi-hen” care se desfăşoară cu două luni înainte de evenimentele din el. Rika intră în comă după un accident de maşină, dar se trezeşte într-o lume complet diferită, în care niciunul din evenimentele tragice din seria principală nu se întâmplaser㪠Keiichi nu este în Hinamizawa, părinţii lui Rena nu divorţaseră, proiectul barajului a fost rezolvat paşnic, iar nici părinţii lui Satoko şi nici ai lui Rena nu muriseră. Când Rika începe să creadă că nu se poate întoarce în lumea de până acum şi hotărăşte să trăiască în acea lume perfectă pentru restul vieţii, aceasta se trezeşte şi descoperă că totul a fost doar un vis.

Batsukoishi-hen(罰恋し編 Penalty Loving Chapter)

Acest capitol a fost iniţial un epilog cu titlul ”Otsukaresama-kai” care venea o dată cu ”Meakashi-hen”, dar a fost considerat prostesc şi a fost mutat.

Hirukowashi-hen(昼壊し編 Daybreak Chapter) ”Hirukowashi-hen” este bazat pe ”Higurashi Daybreak”. Rena înghite accidental o magatama, fapt care o face să se îndrăgostească instantaneu de proprietarul perechii acelei magatama.
[modifică] Planuri exclusive din manga

Onisarashi-hen(鬼曝し編 Demon Exposing Chapter)

În ”Onisarashi-hen!, o fată pe nume Natsumi este bântuită de dezastrul care s-au petrecut în Hinamizawa. La scurt timp după ce bunica ei—o fostă locuitoare din Hinamizawa—îi povesteşte de blestemul lui Oyashiro, Natsumi se trezeşte într-o zi cu mâinile pline de sânge. Akasaka şi Oishi apar de asemenea în poveste.

Yoigoshi-hen(宵越し編, Overnight Chapter)

În acest capitol, Rena a ars şcoala şi i-a ucis pe Mion şi pe prietenii ei. Mulţi ani mai târziu, în 2006, un grup de cinci persoane se întâlneşte accidental, iar una din ele susţine că e Mion.

Utsutsukowashi-hen(現壊し編, Reality Breaking Chapter)

Shion este trimisă la o şcoală numai pentru fete, St. Lucia Academy. Într-o zi, corpul unui profesor este găsit plutind în pişcină iar prima persoană care l-a găsit, Mizuho Kōsaka, este chemată să dea mai multe detalii. Shion aude zvonuri conform cărora, bunica lui Mizuho dorea să o omoare pe Mizuho. Astfel, Shion se apropie de Mizuho.
[modifică] Planuri exclusive din anime

Yakusamashi-hen(厄醒し編, Disaster Awakening Chapter) Acest plan este introdus în seria a doua; a fost transmis înainte de ”Minagoroshi-hen” şi ”Matsuribayashi-hen”.[12] Ryukishi07 a cerut personal crearea acestui plan pentru a include informaţii care au fost omise de prima serie. În ”Yakusamashi-hen”, Keiichi, Rena, Mion, Satoko, Rika şi Shion merg la aceaşi şcoală fără probleme. Keiichi nu simte că prietenii i-ar ascunde anumite lucruri. În acest şcenariu, Satoko observă comportamentul ciudat al lui Rika şi o aude vorbind de crima care urma să fie comisă. Satoko îi este martoră lui Rika încercând să-l prevină pe Tomitake. La sfârşit, ea moare în spital.



Ep1
https://www.youtube.com/watch?v=GRvlA9TSY6Y&fmt=18
https://www.youtube.com/watch?v=Ws91LeIF3pM&fmt=18
https://www.youtube.com/watch?v=i-mwY5cA8AY&fmt=18

Ep2
https://www.youtube.com/watch?v=WLAZOfW2azc&fmt=18
https://www.youtube.com/watch?v=PjTJhiHk4Zc&fmt=18
https://www.youtube.com/watch?v=mpOe17Qx7ng&fmt=18

Ep3
https://www.youtube.com/watch?v=fd7JTJHgTds&fmt=18
https://www.youtube.com/watch?v=AIrZpsM5JV4&fmt=18
https://www.youtube.com/watch?v=ln4eg27Lhu8&fmt=18

Ep4
https://www.youtube.com/watch?v=DzfRqhwTmuY&fmt=18
https://www.youtube.com/watch?v=OVIXAcmsi2Q&fmt=18
https://www.youtube.com/watch?v=99PvU6IydjM&fmt=18

Ep5
https://www.youtube.com/watch?v=TfvA6otCfjk&fmt=18
https://www.youtube.com/watch?v=Hf_HyJzmpJg&fmt=18
https://www.youtube.com/watch?v=NI-IxombERQ&fmt=18

Ep6
https://www.youtube.com/watch?v=cNGUGGlPFrA&fmt=18
https://www.youtube.com/watch?v=a765I2tsflM&fmt=18
https://www.youtube.com/watch?v=UFpPdBzI1Ho&fmt=18

Ep7
https://www.youtube.com/watch?v=VmkzzaSqrQQ&fmt=18
https://www.youtube.com/watch?v=QjCvgTQciJE&fmt=18
https://www.youtube.com/watch?v=T-kbxQaVM_Y&fmt=18

Ep8
https://www.youtube.com/watch?v=Ny7tpRldsvw&fmt=18
https://www.youtube.com/watch?v=mV0yiTNnIMk&fmt=18
https://www.youtube.com/watch?v=ZjrEx31Ag4M&fmt=18

Ep9
https://www.youtube.com/watch?v=9UEDioor_Ys&fmt=18
https://www.youtube.com/watch?v=_-IVfyBViF4&fmt=18
https://www.youtube.com/watch?v=2mzWn3BfD8A&fmt=18

Ep10
https://www.youtube.com/watch?v=Ed7a8eK9Buw&fmt=18
https://www.youtube.com/watch?v=MHGIEGutTcY&fmt=18
https://www.youtube.com/watch?v=Kr5lJNuo1To&fmt=18

Ep11
https://www.youtube.com/watch?v=MldlIdN1CFQ&fmt=18
https://www.youtube.com/watch?v=JGKOBL7T-E8&fmt=18
https://www.youtube.com/watch?v=X6cDKEu2MM8&fmt=18

Ep12
https://www.youtube.com/watch?v=H47aOwh_z3s&fmt=18
https://www.youtube.com/watch?v=89-KgFaNQx0&fmt=18
https://www.youtube.com/watch?v=ogPOhlcE53U&fmt=18

Ep13
https://www.youtube.com/watch?v=08q8FYu5v1w&fmt=18
https://www.youtube.com/watch?v=BRcXkh3QXYU&fmt=18
https://www.youtube.com/watch?v=MD8y8xHSJXY&fmt=18

Ep14
https://www.youtube.com/watch?v=sxiVrCrTRyY&fmt=18
https://www.youtube.com/watch?v=vgsKa6aFJFY&fmt=18
https://www.youtube.com/watch?v=hJyH-zn9fGo&fmt=18

Ep15
https://www.youtube.com/watch?v=jiZT4mLo4G0&fmt=18
https://www.youtube.com/watch?v=2ShQUMzJ4NY&fmt=18
https://www.youtube.com/watch?v=9wlIwFEBW5w&fmt=18

Ep16
https://www.youtube.com/watch?v=zu2B1bI00oU&fmt=18
https://www.youtube.com/watch?v=inB83npVEAg&fmt=18
https://www.youtube.com/watch?v=vOT8OYNgaBI&fmt=18

Ep17
https://www.youtube.com/watch?v=nPhiKVh-QVk&fmt=18
https://www.youtube.com/watch?v=Ws0OnHlqI_4&fmt=18
https://www.youtube.com/watch?v=4xCxfQ9ugFo&fmt=18

Ep18
https://www.youtube.com/watch?v=c9r5ePCR--k&fmt=18
https://www.youtube.com/watch?v=Yb_otCWPho4&fmt=18
https://www.youtube.com/watch?v=oF5Jh0AWBy4&fmt=18

Ep19
https://www.youtube.com/watch?v=eLDg49T6kV4&fmt=18
https://www.youtube.com/watch?v=sj8k1nIJvag&fmt=18
https://www.youtube.com/watch?v=_9OgnDd30Hg&fmt=18

Ep20
https://www.youtube.com/watch?v=-ayuZ6QgUE8&fmt=18
https://www.youtube.com/watch?v=PHSvfOHHFOo&fmt=18
https://www.youtube.com/watch?v=SkoNyjEe7P0&fmt=18

Ep21
https://www.youtube.com/watch?v=hHiPfM3CBzw&fmt=18
https://www.youtube.com/watch?v=tGhRxtsPTMk&fmt=18
https://www.youtube.com/watch?v=KrjbOB28eYM&fmt=18

Ep22
https://www.youtube.com/watch?v=bXVkzOKSjDY&fmt=18
https://www.youtube.com/watch?v=Tt6WJx0j5LE&fmt=18
https://www.youtube.com/watch?v=DRhmnNxrY7c&fmt=18

Ep23
https://www.youtube.com/watch?v=lFE1ckLZF3k&fmt=18
https://www.youtube.com/watch?v=virTsJ4rL24&fmt=18
https://www.youtube.com/watch?v=nk9S4_jUglc&fmt=18

Ep24
https://www.youtube.com/watch?v=OyEFUczZdFY&fmt=18
https://www.youtube.com/watch?v=WETsVYYGyn0&fmt=18
https://www.youtube.com/watch?v=w5f5DS4n4OY&fmt=18

Poze:D :
:DPic;Wink
A doar..pic:))
Preferata mea!!!
A doua preferata.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://letscatchbutterflys.webservices.tv
 
Higurashi no naku koro ni kai
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
delir.zambitor :: Discutii diverse :: Anime and manga-
Mergi direct la: